Search
  • Linn Wold

”På Bakrommet kan alt skje!”


Vi tør å påstå at vi har Elverums mest trivelige bakrom og vil at dette skal bli et naturlig samlingspunkt. Bakrommet kan brukes til alt; trenger du et sted å arrangere et møte med jobben, workshop, foredrag, det ukentlige treffet med syklubben, 40 års lag eller hva det måtte være så er Bakrommet midt i blinken!

Fremover vil vi også bruke Bakrommet til våre egne event, det kan være alt fra tegnekurs for barn til juleverksted for voksne. Kom gjerne med forslag til andre eventer vi kan arrangere, vi setter stor pris på alle ideer og innspill.

Vi har to langbord med sitteplasser til ca. 20-25 personer. Andre fasiliteter som er tilgjengelig er prosjektor, høytalere, internett, og en kjøkkenkrok som inneholder nødvendigheter som kjøleskap, kaffetrakter, tekoker, mikro etc.

Når det gjelder servering, så samarbeider vi med flere leverandører om levering av mat og drikke etter ønske fra dere. Og skulle du ønske en spesiell stil eller tema til ditt event, er vi behjelpelig med ommøblering, dekorasjon og klargjøring av lokalet.

Ta kontakt med oss om du ønsker å ta i bruk Elverums kuleste bakrom!

#Elverum #linnwold #event #workshop