Search
  • Christin Bæk Sæter

Mitt første møte med Linn Wold AS

Updated: Sep 25, 2019


9. januar 2018 gikk jeg inn døra på showrommet til Linn Wold i Gamle Trysil veg 6. Jeg ble raskt vinket inn på bakrommet, hvor Linn og Hanna var i full gang med å organisere og pakke ukens ordrer. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at dette var en hyggelig, hjemmesnekret liten bedrift med to ambisiøse og joviale jenter.

Jeg hadde tidligere sendt forespørsel om jobb, og det var derfor jeg sto der denne tirsdagsmorgenen. Linn og Hanna la ikke skjul på at de kunne trenge en hjelpende hånd med pakkingen, organiseringen rundt nettbutikken og generelt det å holde orden i sysakene. Jeg, på min side, klødde i fingrene etter å sette i gang med å lage det ene systemet etter det andre – og slik ble det!

I dag, 9 måneder senere, så føler jeg faktisk ikke at jeg drar på jobb. Jeg drar til et koselig kontor, og henger med det jeg i dag anser som gode venninner. Og når i tillegg jeg får utløp for mine organiseringsabstinenser, Linn kan vie mer tid til kunsten, og Hanna kan klekke ut den ene markedsføringsidéen etter den andre – så vil jeg si vi utgjør et sabla godt team!

Så, en liten suck-up på slutten; jeg er veldig imponert over disse to jentene – de har bygd noe stort fra ingenting, og har store ambisjoner for fremtiden!

Takk for at jeg får være en del av dette!

298 views