Search
  • Linn Wold

Hjemme hos Linn


Jeg får ofte spørsmål om jeg henger opp bildene jeg lager hjemme hos meg selv også, eller om mitt eget hjem er fyllt opp med andre kunstnere. Det er ikke til å legge skjul på at det stort sett er mine egne bilder som pryder veggene. Desidert det billigste (høhø) og jeg har jo også så fint sagt at jeg ikke lager noe jeg ikke ville hengt på mine egne vegger. Så da gjelder det jo å stå for det!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta dere med en liten runde i huset vårt, en middels stor enebolig lokalisert i Hernes, rett utenfor Elverum. Det må påpekes at så ryddig som huset er på bildene, er det _aldri_. Og at undertegnede på ingen måte er noen interiørfotograf, så her er det mobilbilder som gjelder.

Stua

Vi flyttet inn i nybygg i slutten av 2015 og stua har hatt fire farger der siden den gang. Jeg tror man blir litt hjerneskadd av å bli eksponert for hundrevis av interiørbilder hver dag, trangen for å fornye er der... Hele tiden.

Stua vår er nå malt i Savannah Sunset på to vegger og Dempet sort fra Jotun på veggen bak tv'n og ut mot den åpne kjøkkenløsningen og gangen. Bortsett fra at jeg har lyst til å hive smartpanelen så langt vekk jeg får den, så synes jeg fargevalgene funker tipptopp.

På veggen ser du plakaten "Fly" i størrelse 70x100cm. Rammelister og Vertiplants som du ser ved siden av selges også i vår nettbutikk. Helt geniale veggpotter som også kan henge utendørs. Vi fører de også i hvite.

Ut mot den åpne kjøkkenløsningen har vi dempet sort. Den gir en lun følelse og interiøret kommer mye bedre frem. På veggen ser du Fay i Circle Art i 75cm. Bulldogene som dukker opp i tide og utide er Bella og Bobby. De liker å henge i hofta på mammaen sin så da er de stort sett der det skjer.

Bad

Vi har to bad, men har ikke karret meg til å få tatt bilde av det begge. Jeg har et sterkt ønske om å male badet i overetasjen hvor vi har badekaret i en helt mørk farge. Både tak og vegger. Vi får se om det blir noen bilder av det badet når den tid kommer ;)

Dette er fra badet i første etasje. Vi fikk spesiallaget en betongvask da vi ønsket å bryte opp de ellers så rene, hvite flatene. På vegg ser du Ina i 50x70cm. Eikerammer fåes også kjøpt i nettbutikken.

Soverommet

Hjemmekontoret mitt har blitt mindre med årene. Jeg begynte med å okkupere to rom til kontor, lager og produksjon i begynnelsen av min "kunstnerkarriere". Alt dette er jo nå på vårt showrom i Elverum, så hjemmekontoret har blitt nedgradert til et hjørne på soverommet vårt. Fargen brukt på veggen er Dark Teal fra Jotun.

På veggen ser du Hummingbird og Marina i 50x70cm. Hvite rammer fåes også kjøpt i nettbutikken.

Dette er da mitt kreative hjørne, og noen ganger låner jeg det selvfølgelig bort til mini. Hun synes det er veldig stas og tegne på tegnebrettet til mammaen sin. I bakgrunn ser du plakaten Jane 50x70cm, med svart ramme. I denne rammen har vi tatt ut glasset for at det matte papiret skal komme frem.

Barnerommet

Det skal sies at barnerommet ble innreda ca 8 mnd før Thale kom til verden. Det er ingenting som er så gøy som å innrede barnerom. Det er vel også strengt tatt favorittrommet mitt i hele huset. Vi har brukt Dusty Pink fra jotun på vegger og tak i ene delen av rommet for å skape en lun atmosfære rundt senga.

På veggen ser du Little Sofia i 50x70cm. Vi får også ofte spørsmål om hvor senga er fra. Den er fra Nederlandske Woood, genial seng der det er skråtak feks.

Plakaten Little Sofia ble for litt siden flyttet til andre enden av rommet, og fødselsplakaten Lille Håpefulle har kommet opp. På denne kan du også få med navn og fødselsdato på barnet. Størrelse 50x70cm. Barna representert på bilde er Thale og Bella.

For en stund tilbake begynte Thale å vise stor interesse for å leke butikk, og i ene enden av rommet sitt hadde hun en enkeltsseng med skuffer på sidene stående, ubrukt. Jeg vrei hue mitt et par ganger for å tenke ut hvordan man kunne gjenbruke den senga som uansett ikke ble brukt, til å lage en butikk til vesla. Og løsningen ble rett og slett å sette den på høykant (veltesikker såklart). Lister ble malt med Dusty Pink malingsrester og hyller fra Ikea ble skrudd på siden av senga. Plexiskilt med Thale's butikk og plakater ble designet av moi og printet hos Skrå AS. Greit å være medeier i et printhus si.

Terrassen

Jeg overtalte min samboer til å bygge en terasse som kunne brukes til alt. Og i mitt hue vil det si at hvis vi vil ha et partytelt som rommer 60 pers oppe på terassen så skal det være muligheter for det. Han var ikke så veldig blid når han holdt på, men jeg velger å tro at han nå syns det er verdt det;) Terrassen går på to sider av huset.

 Dette er et bilde fra i fjor, gulvet har nå blitt malt grått og rekkverket dempet sort.

I år fikk sambo den store gleden av å fikse basseng på terrassen. Vi skjærte hull i eksisterende terrasse, plasserte et rammebasseng nedi og kledde det igjen. Såpass bredt rundt alle sidene at det går an å sole seg der for eksempel. Nå mangler vi bare å male selve kledningen i dempet sort, samt å belyse med spotter, og høyne levegg bak bassenget. Og kanskje et par store palmer ;)

Utvalget i vår nettbutikk kan du se her


1,105 views