Search
  • Linn Wold

Endelig i gang!


Vi har åpnet showrom i Elverum! Endelig kan skuldrene senkes bittelitt, etter det vi vil kalle et mildt sagt innholdsrikt og hektisk halvår. Samtidig som vi har hatt hver vår hyperaktive ettåring under armen har vi sjonglert på oppstart av Linn Wold AS og kjøp av trykkeri. Men et showrom er det blitt, samtidig som vi har holdt driften gående ved å fore forhandlere og kunder fra alle verdenshjørner med prints. Alt i alt må vi si at vi er over gjennomsnittet fornøyd med resultat, til tross for diverse utfordringer.

Så hvem er vi? Det er meg (Linn) og Hanna. Jeg har jobbet som illustratør/kunstner i et par år (sjonglert med mammaperm), og Hanna valgte å hoppe på laget etter en meget overbevisende tale fra undertegnede om at jeg trengte hjelp, og samtidig hadde store planer om å utvide virksomheten. Det skal sies at jeg har innsett at alle som meg trenger en Hanna. Mens jeg kan surre rundt og drive i min lille kreative boble og late som jeg har full kontroll, er det Hanna som faktisk er den som har kontroll. Sammen er vi dynamitt!

(Linn til venstre og Hanna til høyre. Foto: Expressions.no)

19. august åpnet vi showrom i Gamle Trysilveg 6. Endelig kunne mitt kaoskontor fjernes fra huset, samtidig som vi flyttet inn i hva vi mener er de fresheste lokalene i Elverum. Her har vi god plass, med showrom i front, kontor i midten, og det som vi så fint kaller Bakrommet innerst i lokalet. I showrommet kan du kjøpe plakatene våre, i tillegg til andre interiør- og designartikler, fra både utenlandske og norske designere. Hos oss skal du kunne kunne kjøpe alt du ser vi bruker i stylingbilder på sosiale medier!

Når lørdag 19.august sto for døren var vi relativt spente på hva vi kunne forvente oss. Og til alle dere som kom og gjorde åpningen til stor suksess; tusen takk! Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Stinn brakke, blide folk, og flesteparten gikk ut døra med et print eller to. Hva er vel bedre enn det? Så igjen: Takk til alle som dukket opp, dere er gull verdt!

Under følger noen bilder fra åpningen tatt av Ethen i Expressions.no :

Save

Save

Save

Save

Save

Save

#photo #linnwold #showrom #åpning #Elverum