Search
  • Hanna Helseth

"Hest er best"

Updated: Sep 25, 2019


Vi har ikke tellingen på hvor mange henvendelser som har tikket inn på mail, Facebook og Instagram det siste året, om Linn ikke kan tegne en plakat med hest. Det satte ordentlig fart når det begynte å dukke opp forskjellige dyr i ulike plakater, men hest var ingen av de...

Også er det jo slik at innimellom tar Linn til seg ønsker, og hvert fall når det blir så mange av samme slag. For flere måneder siden begynte hun på en plakat med hest og har sikkert laget 10 forskjellige versjoner basert på den - som hun har hevet langt inn i arkivet, da hun ikke har blitt fornøyd med veien det har tatt.

Det er mulig panikken tok henne litt, for at hun måtte levere et sinnsykt bilde til hestefans... Veien var kronglete, og det tok tid å komme dit hun ønsket. Men endelig ble hun fornøyd med resultatet så her er det bare å hive seg rundt og sikre seg vår nye plakat; SAM. Linn understreker at det blir veeeldig lenge til neste gang det kommer en ny hest... ;)

Sam er en allsidig plakat som kan passe inn i mange ulike stiler, rom og aldersgrupper. Her er litt inspirasjon;


92 views