Search
  • Hanna Helseth

Vi fyller 2 år!

Updated: Sep 25, 2019


For 2 år siden gjorde Linn en stor endring på hverdagen og livet sitt. Fra å ha hjemmekontor og drive et enkeltmannsforetak ble Linn Wold AS født, og Hanna ble ansatt. Showrom åpnet i Elverum og det skulle satses for fullt på kunstplakater basert på Linn sin strek. Det siste året har vært veldig innholdsrikt og vi vokser for hver måned, uke og dag. Her kommer en oppsummering på det siste årets høydepunkt!

Høy produksjon og kreativitet!

Siden august i fjor har det blitt lansert 48(!) nye bilder, det er nesten ett bilde i uka! Med andre ord, Linn har vært særdeles produktiv og det vet vi er hovedgrunnen til at firmaet fortsetter å vokse i den positive retningen det gjør. Det virker som folk ikke får nok av det hun lager, og følgerne våre venter spent på hva som blir det neste (no pressure, Linn!).

Circle Art

I november fikk vi endelig lansert et helt nytt produkt, nemlig Circle Art. Dette lå i planlegging lenge, så når alt endelig faller på plass og vi kan lansere, er det en fantastisk følelse! Mottagelsen har vært bra, og vi synes det er veldig gøy å kunne tilby noe litt mer eksklusivt og unikt.

Christin - vår lifesaver

I januar kom Christin inn i hverdagen vår, og takk og pris for det! Etter en lang periode med 2 personer som har hatt litt for mange baller i lufta, kom Christin inn og tok styring på blant annet nettbutikk, logistikken rundt pakking og alt annet man har lett for å nedprioritere i en hektisk hverdag. Dette er en tidkrevende (og viktig!) jobb, og hun passer perfekt. Vi kan beskrive henne som strukturert, effektiv og en liten "kontrollfreak" - akkurat det vi trengte for å gjøre arbeidshverdagen bedre, og kundeservice mer sømløs.

Grete - helten i bakgrunn

Grete kan ta litt av "æren" for at Linn har produsert så mye den siste tiden. En stor tidstyv for Linn var regnskap, og med en regnskapsmedarbeider frigjør dette mye tid hvor Linn kan fokusere på andre ting. Takk og lov for at det finnes folk som elsker tall!

Promoturne i Australia

I mars reiste Linn og Hanna til Australia for en 3 uker lang "turne". Hjemme holdt Christin koken slik at nettbutikken kunne gå som normalt. Første stopp var Sydney og The Other Art Fair, deretter reiste vi til Melbourne får å møte forhandlere og samarbeidspartnere før vi endte i Perth hvor vi hadde pop-up butikk. Turen var helt fantastisk, og det er helt utrolig å reise til andre siden av kloden og møte folk som er fan av Linn og kunsten, og endelig få møte folk ansikt til ansikt som vi så mange ganger tidligere har mailet med. Denne turen kunne vi har skrevet opp og ned om, men det får bli et annet blogginnlegg!

For å feire dette 2 års jubileet og takke trofaste og nye tilhengere kjører vi

tilbud i nettbutikken - 2 for 1 på alle plakater!

God shopping og millioner av hjerter og takk

for at dere støtter vår lille grundertilværelse.

www.shop.linnwold.no


96 views