Search
  • Hanna Helseth

Vår mest populære kolleksjon

Updated: Sep 25, 2019


Januar 2019 tegnet Linn en plakat som skulle vise seg å bli starten på en helt ny era og etterhvert utvikle seg til å bli vår mest populære kolleksjon til nå! Det som skiller plakatene i denne kolleksjonen fra de andre er i all hovedsak måten hun har brukt farger på, i tillegg til at dyr har en enda mer fremtredende rolle enn tidligere.

Disse kunstverkene er som skapt for den nordiske stilen hva gjelder farger. Duse naturtoner i skjønn harmoni og rene linjer, gjør at disse plakatene passer perfekt i mange hjem. Norsk kunst i nordisk stil var tydeligvis midt i blinken for veldig mange!

Når Linn startet prosessen med plakaten "Tara" (underveisbilde over) visste hun hele veien at dette skulle bli til et "par", altså to plakater som skulle lages for å passe perfekt sammen. Før vi i det hele tatt rakk å testprinte og lansere Tara, ble hennes tvilling til "Tyra" født. Mottagelsen på disse to var helt fantastisk og over all forventning og Linn skjønte at denne stilen var det verdt å jobbe videre med.

Den gode mottagelsen av tvillingparet ga Linn en skikkelig kreativ boost og skapertrang, så på løpende bånd kom det nye plakater til denne nye kolleksjonen; Jinx, Jay og ikke minst vår nye bestselger Lea. Det ble også en helt ny dimensjon til kolleksjonen når dyr og respekten for de fortsatte å ha en sentral rolle i kunstverkene.

Se hele kolleksjonen i vår nettbutikk!


343 views