Search
  • Hanna Helseth

Eventyrlig nyhet! Nyfødtplakater

Updated: Sep 25, 2019


Fødselsplakater i ny magisk drakt! Dette konseptet er ikke nytt på markedet, og hadde du spurt Linn for et år siden hadde hun blånekta for å lage noe som helst alla en fødselsplakat. Men tidene forandrer seg, og til stor begeistring blant våre kunder har Linn med sin helt egen unike strek og stil, laget det vi liker å kalle nyfødtplakater.

En fødsel og et nytt liv er magiske på så mange måter, og det er nettopp dette Linn har prøvd å fange i sine nye kunstverk basert på nyfødte mirakler. Fokus på det eventyrlige og magiske har dannet grunnlaget for nyfødtplakater helt utenom det vanlige. Plakatene kommer i 50x70cm og kan kjøpes med eller uten valgfri personlig tekst.

"Med «Lille Venn» og «Lille Håpefulle» har jeg forsøkt å ta et langt steg vekk fra de

fødselsplakatene som finnes rundt om. Det å sette et barn til verden er både mirakuløst og magisk,

og jeg håper så inderlig at dere føler litt på magien når dere ser på disse."

Linn Wold

Siden de to første nyfødtplakatene ble lansert har det kommet enda en plakat i rekken som symboliserer mangfoldet som vi er så uendelig glad for at vi har! Her er "Lille Helt"

Kjøp nyfødtplakatene her, med eller uten personlig tekst om barnet!

#plakater #fødselsplakater #barnerom

271 views