Search
  • Linn Wold

Circle Art


Som dere kanskje har fått med dere har vi fått inn en nyhet som vi har navngitt Circle Art. Dette er et veldig spennende produkt, og vi føler det fortjener et helt eget blogginnlegg. Sånn at du kan bli like begeistret som det vi er!

"Fly - Circle Art" i 75cm størrelse

Plakater har jo vært min/vår greie i noen år nå, men lysten etter å skape noe nytt og gå et hakk videre fra det å "bare" være en plakatkunstner har vært der en stund. Etter at Skrå Printhus (hvor vi trykker alt av bilder og annet materiale vi trenger) kom til verden har mulighetene for oss blitt så mange fler. Men så er det dette da, at når det sitter en sær selverklært kunstner som bestemmer hvilke produkter som skal til livs og ikke, og som samtidig er over gjennomsnittet pirkete, så er det ikke så enkelt. Vi har prøvet og feilet på mye, men Circle Art kom igjennom nåløyet.

Circle Art er rett og slett resirkulerte PVC plater i matt utførelse som vi bestiller fra leverandør, ferdig freset i sirkler. I forskjellige størrelser. Så sendes de til Skrå, som tar seg av printingen av vår kunst på disse sirklene. Printingen foregår på en stor Flatbed, som printer på det meste av hardt materiale. En unik maskin som skaper et unikt produkt.

Helt til slutt, kommer de over veien til oss, hvor vi skrur oppheng på baksiden, og jeg signerer også bak med gullpenn. For hvert Circle Art bilde vi selger, så hopper vi litt i taket. Det er jo ikke hver dag man lanserer et helt nytt produkt. Det blir litt som da jeg begynte med plakatkunst, man begynner litt på nytt. Med et nytt produkt, når man kanskje også nye markeder? Uansett. Vi håper å se Circle Art bilder i mange hjem fremover :)

"Fay - Circle Art" i 75cm

Og du, hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev og bruker rabattkode subscriber15 så får du 15% rabatt

på ditt kjøp av Circle Art.

Se våre Circle Art motiver her.


562 views