Search
  • Linn Wold

Julegaveguide til våre plakater


Jula nærmer seg med stormskritt og her kommer en liten guide til hva du kan kjøpe til hvem fra vår nettbutikk. En plakat er en julegave som passer til de aller fleste, og i hvert fall de som har "alt de trenger". Om du synes det blir for vanskelig å velge, så er gavekort et godt alternativ. Digitalt gavekort finner du her! Ellers er du hjertelig velkommen til vårt showrom i Elverum.

Julegavetips til den interiør frelste:

"Anne" og "Fly" er tidløse plakater med en eksklusiv touch, og veldige populære! Disse finnes det kun 500 eksemplarer av i hver størrelse, alle plakatene i vår Limited Edition kolleksjon er signert og nummerert. En sikker vinner i mange hjem!

Julegavetips til venninner eller deg selv

"Sjana" og "Gine" er to veldig populære plakater, og for oss lyser disse to girl power! Begge plakatene er inspirert av to damer som mange kjenner til; Sjana er kjent for sitt utrolige talent for yoga og Gine er basert på bloggeren og treningsguru Jørgine Massa Vasstrand.

Julegavetips til kjæresten

Disse plakatene er inspirert av historiske par - og vi mener det er litt av en kjærlighetserklæring å gi en av disse i julegave til din kjære! Ask & Embla til venstre, Adam & Eve til høyre.

Julegavetips til de aller minste

Vi har en helt egen kolleksjon for barnerom. Her finner du mye spennende og eventyrlige elementer, perfekt til små barn med sin herlige fantasi! Se hele kolleksjonen for barnerom her!

Julegavetips til mor, svigers eller bestemor

"Lilies" og "Anne" er en perfekt kombinasjon sammen og disse to finner du som et pakketilbud i nettbutikken vår. En perfekt gave til mor eller svigermor!

Julegavetips til tenåringen

Vi har flere plakater som den yngre garde faller for, og hvorfor ikke pynte opp rommet sitt med litt kunst laget og produsert i Norge?! Dette er "Hummingbird" og "Tammy"

Julegavetips til noe med grønne planter hjemme (ca. hele Norge)

Vi har mange botaniske print, og de brukes ofte i kombinasjon med plakater fra våre andre kolleksjoner. Her er vår mest solgte pakketilbud. En perfekt julegave!

Er du fremdeles usikker? Under ser du våre tre bestselgere. De er et sikkert valg - uavhengig av hvem du kjøper til! Ønsker du flere tips er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail eller kontakte oss på sosiale medier. Vi hjelper deg gjerne!

Om du ønsker å starte på julegavehandelen nå så gir vi deg en 20 % rabattkode!

JUL20

SE HELE UTVALGET I

NETTBUTIKKEN HER


285 views