Search
  • Linn Wold

Hva gjør egentlig Hanna?


Jeg tenkte det var på tide å putte litt lys på denne flinke dama som jobber "bak i kulissene" hos oss, nemlig selveste Hanna!

Men hva gjør egentlig Hanna? - Det spørsmålet har vi fått altfor mange ganger, så nå skal dere jamen meg få vite hva hun egentlig driver med.

Hva er det første du gjør når du kommer på jobb? Tar meg ei runde på sosiale medier og mail for å se hva som har skjedd i løpet av natta (med en iskaffe i hånda). Skravler også med Linn om hva dagen bringer og litt om livet generelt!

Hvis du skulle ha skrevet en stillingsutlysning ut ifra det du gjør i løpet av en dag, hvordan ville den sett ut? Glad i en variert hverdag og vil jobbe med personer og bedrifter rundt om i hele gata? Da er dette jobben for deg! Vi ønsker kunnskap om sosiale medier, markedsføring på nett og nettsider samt en god dose sosial intelligens og arbeidskraft.

Noen av arbeidsoppgavene vil være: Sparringspartner for kunsteren, kunderservice, pakkeansvar, fotoassistent, stand in for sjølveste Linn Wold, messer, ta imot telefoner sjefen ikke vil forholde seg til (fordi hu aldri sier nei til noe), spre det glade budskap om de fine plakatene våre +++

Hvor ser du for deg at Linn Wold AS er om to år? Ti år? Om 2 år har Linn Wold AS et helt nytt sett med produkter, plakatene vil ikke bare være plakater på papir. Vi har nok også fått en eller to nye ansatte som avlaster oss på pakking og kundeservice. Vi har hatt pop-up shop i Australia og vært med på messe i Italia! Håper også at vi klarer og være godt i gang med vår erobring av Tyskland og USA.

Om 10 år, hjelpes - alt som er 2 år frem i tid - bare tredoblet? Kanskje vi har kommet oss inn på et nytt marked: high end kunstverk med 1/1 som henger på utstillinger rundt om i verden. Forhandlere i 20 land!

Favorittprint? Oh my, DET er vanskelig. Det forandrer seg fra tid til annen, akkurat nå er det Ylva.

Styggeste print? Haha! Nå måtte jeg inn og se på alle…. Ingen er stygge! Men Vera hadde nok ikke jeg hengt opp hjemme, da jeg synes hu ser litt streng og skummel ut.

Hvis du måtte ha bytta ut meg og fått en ny valgfri kollega (kan være fiktiv, berømt, dyr osv), hvem ville det vært? Den er lett, Beyonce! Du er ikke lett erstattelig med andre ord ;)

Morsomste opplevelse som ansatt i Linn Wold AS hittil? Hmmm, det er mye forskjellig. Synes det var veldig gøy å gjøre klart og åpne showrom i Elverum. Men det er mange små øyeblikk i hverdagen som gjør at det er gøy å gå på jobb hver dag! Linn er ganske morsom ;)

Hvor mange plakater tror du at du har rulla siden du startet? 1000? 3000? Mange!

Favorittlunsj? Manis kebab eller omelett fra Matglede!

Hvis du skulle beskrive den flotte sjefen din med tre ord, hva ville det vært? Arbeidsjern uten sidestykke, engasjert og genial.

Har du noen tips til de som tenker på å starte i samme bransje som oss? Warning: Det er MYE jobb (Linn har jobbet 24/7 siden forever and still going strong), fokuser på god markedsføring, ha gode støttespillere både privat og business, hold på din greie og hold ut i de tøffe tidene!

Siste hilsen? haha.. Snakkes etterpå!


0 views