Search
  • Linn Wold

Linn Wold Miniature


For to år siden ble Linn mor for første gang. Hun fikk den nydeligste jenta i verden, noe som var med på å inspirere henne til og tegne noe helt annet enn det hun hadde gjort tidligere. Som den interiørentusiasten hun er, merket hun fort at markedet manglet dekorative kunstplakater for det moderne barnerommet. Hun følte at mange av plakatene var for enkle og ikke så unike, og heldigvis for oss så kunne hun ta den saken i egne hender. 

English // Two years ago Linn became a mother for the first time. She got the most beautiful little girl Thale, and she got inspired to create a totally different range of art prints than what she usually makes. As the crazy interior enthusiast she is, she felt that the market was missing more decorative kid posters. Many of them where too simple and not that unique and luckily for us she wanted to do something about that.

Resultatet ble Linn Wold Miniature, en helt egen kolleksjon med kunstplakater for barnerommet. Barn har en beundringsverdig kreativitet og  fantasi, og det var nettopp dette Linn ønsket å reflektere i kolleksjonen. Det er mange elementer i plakatene som ikke gir noen mening, og det er akkurat det som er meningen. I følge Linn selv, er dette de morsomste tegningene å jobbe med. 

English // The result was the collection Linn Wold Miniature. Kids are dreamy an their imagination is so admirable, and that's what Linn wanted to reflect in this collection. None of the prints makes any sense and that's exactly what she wanted. This is actually her favorite pieces to work with so far! 

Her er Linn sitt favorittbilde i kolleksjonen; Little Thale. Hennes egen datter er brukt som referanse.

English // This is Linn’s favorite piece in the collection; Little Thale. Her own daughter is used as reference. 

Thale blir 2 år i dag og i den forbindelse gir vi dere 20 % på kolleksjonen Miniature ved å bruke promokoden: thale2  (gyldig frem til mandag)

// Thale is turning two today, and because of that we want to give you a 20 % discount on the Miniature Collection. Use promocode: thale2 (valid until monday)


0 views