Search
  • Linn Wold

London Design Fair 2017


Inspirasjon- og innkjøpstur til London!

​For noen uker siden hoppet vi på et fly til London for å få med oss London Design Fair. Først og fremst skulle vi se om dette er en egnet messe vi selv kan ha stand på i fremtiden, men samtidig skulle vi også prøve å hente inn noen unike brands som vi kan selge hos oss. En speedtur til London fra fredag til søndag morgen var akkurat nok til å få utretta det vi skulle. Det skal dog sies at det ble null tid til å være turist, så da er det godt at man har vært der før!

Vi fallt hodestups for flere produkter av utstillerne. Blant annet kolleksjonen til Aine Furniture som fokuserer på intelligente og stilige løsninger til små rom.

Og det er vel tydelig at design som har planter i fokus er noe som appellerer til oss. Polske Bujnie er definitivt et merke vi vurderer å ta inn. Se på det speilet da!

Vi utnyttet også tiden godt både på og utenfor messen til å markedsføre oss selv. Hundrevis av postkort med forskjellige motiver ble lagt igjen rundt om i London, visitkort ble delt ut over en lav sko, og undertegnede ble til tider ufrivillig oppgradert til å være en "world famous artist". Nye kontakter ble knyttet og vi håper jo selvfølgelig nå på at vi snart erobrer Storbritannia.

Du finner oss som regel der det er en foto booth. Kanskje det er vi som burde brukes som utgangspunkt til neste print? #selvportrett

Vi hadde stand på Oslo Design Fair et par uker før denne messen, og det er veldig interessant å komme til et sted hvor skandinavisk design ikke er så markant som på messen i Norge. Samtidig som mye også stilmessig er i samme gate. Vi satt igjen med mange inntrykk og impulser, og føler definitivt at det var verdt turen. Kanskje vi dukker opp med stand på London Design Fair neste år? Det er utrolig hvor driv man får når man møter, snakker med og henter inspirasjon fra "likesinnede". Du skal heller ikke se bort i fra at det kommer noen spennende nye merker i vårt showrom etter hvert.

Save

Save


0 views