Hei!

Så hyggelig at du stikker innom nettsiden vår!

Vi selger kunstprint basert på streken til norske Linn Wold.

Med bakgrunn som grafisk designer og tegning som hobby begynte Linn å leke litt med illustrasjoner til kunstplakater for noen år tilbake. I 2015 ble de oppdaget av noen interiørelskere på Instagram, og etterhvert ble også de snappet opp av forskjellige butikker. I 2016 gikk Linn 100% inn for å selge egen kunst og leve av det, og her er vi nå.

Nå teller vi fire ansatte, har showrom og kontorer i Elverum, en veletablert nettbutikk og forhandlere i både inn og utland. Alle bildene blir trykket lokalt her i Elverum, for og så signeres og pregestemples før de sendes ut til dere fra vårt showrom.

Kunst for flere, men ikke for alle

Vårt mål med Linn sine bilder er å gjøre kunst tilgjengelig for flere, men igjen, ikke tilgjengelig for alle. Det vil si, alle våre bilder kommer i et begrenset opplag, men til overkommelige priser. Vi lanserer kontinuerlig nye bilder, viser prosessen og inspirasjon på vår Instagram @linnwold , så følg med der - om du ikke allerede gjør det.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Da kan du ta kontakt med oss via kontaktinformasjonen under. Generelle henvendelser kan sendes til post@linnwold.no

Salg og markedsføring

Hanna Helseth

hanna@linnwold.no

Kundeservice og nettbutikk

Christin Bæk Sæter

christin@linnwold.no / post@linnwold.no

Kunstner/Daglig leder

Linn Wold

linn@linnwold.no

+47 920 72 266

Generelle henvendelser

post@linnwold.no